mot

Економија

Во услови на Ковид забележани повреди на работничките права, МОТ со кампања за почитување на овие права

А1он
Меѓународната организација на трудот (МОТ) по повод Светскиот ден на достоинствената работа најавува кампања за подигнување на свеста и почитувањето на работничките права. Кампањата е
Култура

„Оваа зграда зборува (на)вистина“ го отвора 44. Млад отворен театар

А1он
Во Младинскиот културен центар вечер од 20 часот ќе биде отворен 44. Млад отворен театар со македонска премиера на уметничкиот проект „Оваа зграда зборува (на)вистина“