gerasimovski

Македонија

Герасимовски доби и трета функција, стана директор на Академијата: Не се откажувам од ниедна, се е чисто

Орце Костов
Членот на Судскиот совет, Зоран Герасимовски кој неодамна беше избран за член на Управниот одбор при Академијата за судии и обвинители, ќе биде и в.д.
Македонија

(ВИДЕО) Алексовски: Системот на менаџирање со податоците на граѓаните е застарен и лесно може да се злоупотреби

А1он
Вистинскиот проблем поврзан со Избирачкиот список и со комплетниот систем на менаџирање со податоците на граѓаните е нефункционален, застарен и подложен на измами, рече извршниот