elektricna energija

Македонија

ЕВН Македонија избран за Универзален снабдувач со електрична енергија

А1он
ЕВН Македонија е избрана за најдобар понудувач на јавното електронско поддавање на тендерот за избор на Универзален снабдувач со електрична енергија. ЕВН Македонија понудила најниска
Економија

За 10 дена на аукција ќе се избере универзален снабдувач со електрична енергија

А1он
Во наредните десетина дена ќе заврши аукцијата по што ќе се избере универзален снабдувач со електрична енергија. Двете заинтересирани компании „ЕВН снабдување“ и „ЕЛЕМ трејд“