bekim sali

Македонија

Сали: Пандемијата кај нас дава знаци на стивнување, нема да има потреба од онлајн учење

Само три дена откако беа регистрирани 2332 новозаразени со Ковид – 19, новиот министер за здравство Беким Сали вели дека пандемијата кај нас стивнува оти