anb

Македонија

Не смееше да се доцни со екипирањето на АНБ, смета Заев

А1он
Премиерот Зоран Заев смета дека тоа што државата во моментот немала капацитети да го спроведе полиграфското тестирање и тестот за интегритет на кандидатите при вработување
Македонија

Димовски ќе реферира пред надзорната комисија за преземањето кадри од поранешна УБК

А1он
Директорот на Агенцијата за национална безбедност, Виктор Димовски денеска пред Комисијата за надзор над работата на Управата за безбедност и контраразузнавање и на Агенцијата за
Македонија

Трајчо Димков поднесе оставка на местото член на Комисијата за избор на работници во АНБ

А1он
Членот на Комисијата за селекција и избор на работници од Управата за безбедност и контраразузнавање во Агенцијата за национална безбедност, Трајчо Димков денеска преку соопштение