akcija

Македонија

Акција за вадење фрлени автомобилски гуми од Вардар

А1он
Граѓанската иницијатива „Не биди ѓубре“ во соработка со нуркачи од „Акватек“ од Охрид, спелеолошкото друштво „Врело“ од Скопје, „Тласа“ од Битола и риболовното друштво „Рибар
Македонија

Реализирана акција за подобрување на јавната чистота на Беровско Езеро

А1он
Вработените во беровската подружница на АД Водостопанство на РСМ – во редовна акција извршија чистење на пределот околу Беровско Езеро. Како што информираше раководителот на
Македонија

ВИДЕО: „Ова не е место за фрлање пикавци и ѓубре од вашите автомобили“, акција на Единицата за брзи артивистички акции

А1он
Единицата за брзи артивистички интервенции поттикната од неодговорното однесување на учесниците во сообраќајот, на неколку крстосници во Скопје постави табли со натпис „Ова не е