Видео Македонија СКЕН

Скен: НЕ за францускиот предлог со кој сите бугарски барања стануваат европски

Анита Петровска Рајковиќ
Ни ја скроија ли Французите капата – сите бугарски барања со најновиот предлог на Франција, стануваат европски. Дали е Македонија во шах-мат позиција или имаме
Видео Македонија СКЕН

Скен: Тепачка кој да ги троши парите – 13 години чекаме нов клинички и никако да го дочекаме

Анита Петровска Рајковиќ
Тепачката кој да ја собере славата а и потенцијално огромните провизии од изградбата на нов клинички центар во Скопје трае веќе 13 години. Ривалството веќе