poternica

Македонија

Приведено лице барано со потерница, осудено на речиси шест години казна затвор

А1он
Приведено е лице кое било барано со централна потерница, осудено на 70 месеци казна затвор, информираат од Министерството за внатрешни работи. „Денеска (28.06.2022) во 12.45
Македонија

Приведен криминалец баран со потерница за казна затвор од три години

А1он
Приведен е криминалец кој бил баран со потерница за казна затвор од три години, информираат од Министерството за внатрешни работи. „Денеска 23.06.2022 полициски службеници од
Македонија

Приведен разбојник баран со потерница за седумгодишна казна затвор

А1он
Во скопската населба Аеродром приведен е разбојник кој бил баран со потерница за издржување на затворска казна, информираат од Министерството за внатрешни работи. „Денеска (26.04.2022)
Македонија

Приведен скопјанец по распишана централна потерница за издржување на затворска казна

А1он
Од Министерството за вантрешни работи информираат дека е приведен скопјанец кој бил баран со централна поетрница за издржување на затворска казна. „Денеска (14.04.2022) во 14.30
Македонија

Приведен криминалец од Грчец баран со меѓународна потерница

А1он
Приведен е криминалец од Грчец кој беше баран со меѓународна потерница, информираат од Министерството за внатрешни работи. „Денеска (09.02.2022) околу 16 часот во Сарај од