risto penov

Македонија

Пенов за министерското место: Се е во игра, но не можам да давам изјави

Кристијан Ландов
На Ристо Пенов кој два мандати беше градоначалник, а се споменува за можен министер за локална самоуправа на местото од Горан Милевски, му е рано