ramiz merko

Македонија

Струга под лупа на антикорупциската – политички пресуди и незаконско работење на Мерко

Антикорупциската комисија ќе ја преиспитува работата на струшкиот суд поради тоа што наводно биле носени притисок кои се косат една со друга, а постојат и
Македонија

ДКСК: Мерко да се гони кривично за нетранспарентно трошење општински пари

Мери Јордановска
Антикорупциската комисија покрена иницијатива за кривична постапка против градоначалникот на Струга, Рамиз Мерко, бидејќи имаат сознанија дека работел спротивно на законите и јавниот интерес. Антикорупционерите