pres-konferencija

Македонија

После час и половина чекање, Бектеши ја одложи средбата со новинарите на тема рудници

Орце Костов
После час и половина чекање да се појави министерот за економија, Крешник Бектеши на прес-конференцијата на која требаше да зборува за неговиот извештај кој го
Македонија

(ВИДЕО) Мицкоски: Заев да го отфрли договорот и да одиме на избори

Кристијан Ландов
ВМРО-ДПМНЕ предлага да се формира ново обвинителство по евентуалните предвремени избори за сузбивање на организираниот криминал и корупција и кое, меѓу другото, ќе ги доистражи