nefi useini

Македонија

Градоначалникот на Охрид повикува на борба со дивоградбите, а го остава советникот Усеини и натаму да си гради

Кристијан Ландов
Градоначалникот на Охрид, Константин Георгиевски, повикува на борба со инвеститорите на дивоградбите во градот, а токму во неговиот мандат, се прават бројни нелегални градби во
Македонија

(ВИДЕО) Арсовски: Во заштитен појас на УНЕСКО, советникот Усеини гради, општината знае и не реагира

А1он
„Претходно слушнавме за еден градоначалник од Скопје на СДСМ којшто тепа свои сограѓани, денеска ќе слушнеме за еден градоначалник којшто единствено што работи е што
Македонија

Советникот Усеини гради и бетонска база на брегот од Охридското езеро на диво, општината знае но не реагира

Кристијан Ландов
Советникот во Општина Охрид од ДУИ, Нефи Усеини, гради и бетонска база на охридското крајбрежје. За оваа градба, Усеини ги нема потребните дозволи кои треба
Македонија

Советникот Усеини кој натепа колега изгради бетонска дивоградба во заштитеното јадро од УНЕСКО

Кристијан Ландов
Советникот во Општина Охрид од ДУИ, Нефи Усеини, ја завршува изградбата на објектот кај Чинарот, за која нема дозвола од институциите, а земјиштето е во
Македонија

Џемал Мена: Советникот Нефи Усеини ме тепаше пред градоначалникот, оти не сакав да гласам

Кристијан Ландов
Советникот во Општина Охрид од Беса, Џемал Мена бил натепан од советникот на ДУИ, Нефи Усеини поради тоа што одбил да гласа за усвојување на
Македонија

Советникот Усеини од ДУИ вербално нападнал инспектор поради дивоградбата кај Чинарот

Кристијан Ландов
Инвеститорот на дивоградбата кај Чинарот и советник во Општина Охрид, Нефи Усеини од ДУИ, вербално нападнал инспектор од Скопје, кој сакал да изврши инспекциски надзор
Македонија

Дивоградбата кај Чинaрот не е урната оти Охрид немал фирма за уривање

Кристијан Ландов
Општина Охрид немала избрано фирма за уривање бесправно изградени објекти, па затоа летната тераса кај Чинарот, која беше изградена без дозвола, сè уште не е
Македонија

Дивоградбата кај Чинарот е на советникот во Општина Охрид, Нефи Усеини

Кристијан Ландов
Инвеститор на дивоградбата во заштитеното градско јадро на плоштадот Чинар во Охрид е членот на Советот на Општина Охрид, Нефи Усеини, од ДУИ. Тој за