dizel

Економија

Од полноќ повисоки цени на бензините и на дизелот

А1он
Регулаторната комисија за енергетика донесе одлука за поскапување на горивата од вечерва на полноќ. Малопродажните цени на бензините ЕУРОСУПЕР БС-95 и ЕУРОСУПЕР БС-98 се зголемуваат
Економија

Нови цени на бензинот и на дизелот

А1он
Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија извести дека е донесена Одлука со која се врши зголемување на малопродажните цени на
Економија

Од полноќ повисоки цени на бензините и на дизелот

А1он
Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија донесе Одлука со која се врши зголемување на малопродажните цени на нафтените деривати во
Економија

Ново намалување на цените на горивата

А1он
Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија донесе Одлука со која се врши намалување на малопродажните цени на нафтените деривати во
Економија

Нови цени на дизелот и бензинот од полноќ

А1он
Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија извести дека донела Одлука со која се врши намалување на малопродажните цени на нафтените
Економија

Нови цени на бензинот од полноќ

А1он
Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија донесе Одлука со која се врши намалување на малопродажните цени на нафтените деривати во