benzini

Економија

Од полноќ горивата поевтинуваат од 2 до 3,5 денари

А1он
Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија донесе Одлука со која се врши намалување на малопродажните цени на нафтените деривати во
Економија

Бензинот Еуросупер 98 поевтинува за два денара, другите цени на горивата не се менуваат

А1он
Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија донесе Одлука со која се врши намалување на малопродажните цени на нафтените деривати во
Економија

Дизелот поевтинува за два денара, цените на бензините не се менуваат

А1он
Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија донесе Одлука со која се врши намалување на малопродажните цени на нафтените деривати во
Економија

Бензините поевтинуваат, цената на дизелот не се менува

А1он
Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија донесе Одлука со која се врши намалување на малопродажните цени на нафтените деривати во
Економија

Центите на горивата се намалуваат за половина и за еден денар

А1он
Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија донесе Одлука со која се врши намалување на малопродажните цени на нафтените деривати во
Економија

Дизелот поевтинува за 2,5 денари, цените на бензините не се менуваат

А1он
Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија донесе Одлука со која се врши намалување на малопродажните цени на нафтените деривати во
Економија

Ново поскапување на горивата од полноќ

А1он
Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија донесе Одлука со која се врши зголемување на малопродажните цени на нафтените деривати во
Економија

ВМРО-ДПМНЕ: За два дена заради Ковачевски цените на горивата се зголемија за 12 денари

А1он
За два дена заради Ковачевски цените на горивата се зголемија за 12 денари, го полни буџетот на грбот на народот велат од ВМРО-ДПМНЕ. – Само