goriva

Економија

Поскапува еуросупер БС-95, цените на другите горива не се менуваат

Орце Костов
Регулаторната комисија за енергетика, водни услуги и услуги за управување со комунален отпад на Република Северна Македонија (РКЕ) донесе Одлука со која се врши зголемување