benzin

Економија

Од полноќ нови цени на бензинот и дизелот

А1он
Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија информира дека донела Одлука со која се врши зголемување на малопродажните цени на нафтените
Економија

Цените на бензинот и дизелот остануваат исти

А1он
Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија информира дека донела Одлука со која се врши намалување на малопродажните цени на нафтените
Економија

Поскапуваат бензинот и дизелот

А1он
Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија информира дека донела Одлука со која се врши зголемување на малопродажните цени на нафтените
Економија

Од полноќ повисоки цени на бензинот и дизелот

А1он
Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија извести дека донела Одлука со која се врши зголемување на малопродажните цени на нафтените
Економија

Од полноќ пониски цени на бензинот и дизелот

А1он
Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија инфорираше дека донела Одлука со која се врши намалување на малопродажните цени на нафтените
Економија

Од полноќ намалена цената на бензинот, на дизелот се зголемува

А1он
Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија донесе Одлука со која се врши намалување на малопродажните цени на нафтените деривати во
Економија

Ковачевски: С. Македонија има најниска цена на нафта и нафтени деривати

А1он
Премиерот Димитар Ковачевски истакна дека цената на нафтата и нафтените деривати, ја определува РКЕ, која е независна Комисија за енергетика и која што цената ја
Економија

Се намалува цената на бензинот и дизелот

А1он
Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги информира дека донела Одлука за утврдување на највисоки малопродажни цени на нафтените деривати и горива за транспорт, со
Економија

Дизелот од полноќ поскапува за 3 денари, цената на бензинот останува иста

А1он
Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги ја информира јавноста дека се исполнети предусловите за корекција на цената на поголем дел од нафтените деривати поради