grid

Свет

Грузиската опозиција дојде до 55 отсто од гласовите

А1он
Опозицискиот блок Грузиски сон на милијардерот Бидзин Иванишвили по преброени 100 отсто од гласовите, води на изборите според партиските листи со 54,85 отсто гласови, додека
Спорт

Тениски игралишта во Спортскиот Центар „Борис Трајковски”

А1он
Четири тениски игралишта, чија градба започна во четвртокот, ќе бидат дел од проектот на Агенцијата за млади и спорт „100 Тениски Игралишта”. „Во рамките на
Регион

Грција не се согласува за натамошно кастрење на платите и пензиите

А1он
Дали грчката Влада денеска ќе успее да ги усогласи ставовите со „Тројката“, за новиот пакет мерки за штедење. До раните утрински часови траеле преговорите на