jet set

Магазин

Дру Баримор ја обожава сопругата на својот поранешен сопруг

А1он
Американската глумица Дру Баримор вели дека ја обожава новата сопруга на нејзиниот поранешен сопруг Вил Копелман – Александра „Ели“ Михлер. – Таа знае дека апсолутно
Магазин

Ар Кели осуден за сексуална злоупотреба на малолетнички

А1он
Американскиот ар-ен-би музичар Ар Кели, познат по песната „I Believe I Can Fly”, денеска беше прогласен за виновен за изнудување, секс-трговија и злоупотреба на малолетнички.