ekskurzija

Македонија

Под притисок на родителите, директорот на „Георги Димитров“ ја откажа школската екскурзија во Прага

Габриела Димковиќ-Мишевска
Директорот на Гимназијата „Георги Димитров“ ја откажа екскурзијата во Прага на 10 март за средношколците од трета година. Планираното патување се откажува по синоќешниот родителски
Македонија

По реакција на родители, откажана екскурзија на основци од училиште во Ѓорче Петров

А1он
Откажана екскурзијата за шестоодделенци од основото училиште „Димитар Беровски“ во Ѓорче Петров. Утрово тие требало да патуваат од Скопје за Кратово, па потоа Струмица, но