bujar osmani

Македонија

Примопредавање на функцијата вицепремиер за европски прашања

А1он
Во Секретаријатот за европски прашања денеска беше извршено примопредавање на должноста заменик претседател на Владата за европски прашања каде новоназначениот вицепремиер Бујар Османи официјално ја