ajkula

Магазин

ВИДЕО: Блиска средба меѓу нуркач и можеби најголемата бела ајкула во светот

А1он
Во близина на хавајскиот остров Оаху нуркачи кои се занимаваат со проучување ајкули забележале директна средба со бела ајкула, за која се верува дека е