univerzitet

Македонија

Промовиран универзитетски учебник за управување со кризи

А1он
„Управувањето со кризи – меѓу теоријата и практиката“ е насловен универзитетскиот учебник кој е резултат на заедничка работа на универзитетски професори и научни работници од