bitolski univerzitet

Македонија

Синдикатот на битолскиот универзитет го демантира Џафери: Документацијата ја доставивме навремено

Синдикатот на вработените на Универзитетот „Св. Климент Охридски“ од Битола испрати демант на прес конференцијата на техничкиот премиер Талат Џафери, кој одржа прес конференција за
Македонија

Антикорупциска испитувала непотизам на битолскиот универзитет: Вработен професор кој бил второрангиран

Антикорупционерите запреа постапка во која непознато лице обвинува дека на битолскиот Универзитет „Св. Климент Охридски“ било вработено второрангирано лице да биде професор на факултетот за