nuri bajrami

Македонија

Антикорупциска испитувала непотизам на битолскиот универзитет: Вработен професор кој бил второрангиран

Антикорупционерите запреа постапка во која непознато лице обвинува дека на битолскиот Универзитет „Св. Климент Охридски“ било вработено второрангирано лице да биде професор на факултетот за
Македонија

(ВИДЕО) Бајрами: Држете ме за збор, за мене нема роднини и пријатели

А1он
Државната комисија за спречување на корупцијата донесе одлука дека нема судир на интереси во изборот на Нури Бајрами за член на анрикоруоциска, кој е баџанак
Македонија

ВИДЕО: Баџанакот на Џафери избран за заменик претседател на Антикорупциска

А1он
Нури Бајрами е избран за заменик претседател на Државната комисија за спречување на корупција, по принцип на лотарија. Сите членови влечеа ливче на кое пишува