sos detsko selo

Магазин

Brick Bar, Brick Eat и Four дел од новогодишната кампања организирана од СОС детско село – Место со срце

А1он
Оваа година Brick Bar, Brick Eat и FOUR ќе бидат дел од хуманата мисија наречена „место со срце“ чија цел е топол дом и грижа
Македонија

Сертификати за згрижувачи во рамки на кампањата „На секое дете му треба семејство“

А1он
Во рамки на проектот „На секое дете му треба семејство“ денеска во Скопје ќе бидат доделени сертификати за успешно завршена обука за згрижувачи PRIDE, како
Македонија

Во Гевгелија презентиран проектот „На секое дете му треба семејство“

А1он
Над 200 деца одделени од своите семејства поради насилство или злоупотреба, деца со попреченост во развојот и бебиња помали од три години се згрижени во
Македонија

Хуманитарната аукција на Капитол мол ги израдува матурантите од СОС Детско село

А1он
Капитол мол изминатиов период беше полн со млади луѓе кои со своите родители го бараа своето омилено парче облека за нивната матурска вечер. Поттикнати од
Македонија

СОС Детско село и општина Шуто Оризари потпишаа Меморандум за соработка

А1он
Унапредување на состојбата на децата без родители и родителска грижа и децата и семејствата во социјален ризик е целта на Меморандумот за соработка и заедничко