sos detsko selo

Македонија

Новогодишен базар со рециклирани предмети за поддршка на СОС Детско село

А1он
Денеска во Веро Центарот во Скопје ќе се одржи предновогодишен хуманитарен базар на рачно изработени рециклирани предмети на кој ќе се собираат средства за СОС
Македонија

Предновогодишна средба за згрижувачки семејства и деца

А1он
Во СОС Детско село Македонија во денеска ќе биде организирана предновогодишна средба за сите згрижувачки семејства од град Скопје. Традиционално, ќе има новогодишна приредба од
Македонија

СОС Детско село Македонија одбележува 15 години постоење

А1он
Сопругата на Претседателот на Република Македонија Маја Иванова и австриската амбасадорка во Македонија Ренате Коблер денеска ги посетија децата од СОС Детското село, по повод 15-годишнина од