sos detsko selo

Македонија

Донирани велосипеди и кациги за децата од СОС Детско село во Скопје

А1он
Децата од СОС Детското село во Скопје добија донација велосипеди и кациги од компанијата „Окта“. Директорката на програми во СОС Детско село Александра Ивановски, рече
Македонија

Донирај за училишен прибор за децата без родители

А1он
СОС Детско село Македонија организира хуманитарно-добротворна акција за прибирање на училишен прибор за децата од СОС Детското село Скопје. Таму, оваа година има 45 деца