saso mijalkov

Македонија

ВИДЕО: На Ромскиот бал и Мијалков „најголемиот пријател на Ромите“

А1он
На социјалните мрежи се врти видео од Ромскиот бал 2013 година. Она што предизвика внимание, е доаѓањето на шефот на Управата за безбедност и контраразунавање, Сашо
Македонија

Зад затворени врати за извештајот на УБК

А1он
Сашо Мијалков, првиот човек на Управата за безбедност и контраразузнување, ни денеска не се појави пред надлежната собраниска комисија. Но, го немаше ни в.д. директорот