penzii

Македонија

МТСП: Во тек е етапната исплата на октомвриските пензии

А1он
Од денеска почна етапната исплата на октомвриските пензии, информира Министерството за труд и социјална политика (МТСП). Пензиите, како што посочуваат, ќе бидат исплатени предвреме и
Економија

Од денеска до петок етапна исплата на септемвриските пензии

А1он
Министерството за труд и социјална политика известува дека денеска започна етапната исплата на септемвриските пензии. Пензиите ќе бидат исплатени предвреме и етапно, со цел да
Економија

МТСП: Во тек е етапната исплата на августовските пензии

А1он
Министерството за труд и социјална политика известува дека денеска започна етапната исплата на августовските пензии. Пензиите ќе бидат исплатени предвреме и етапно, со цел да
Економија

МТСП: Во тек е етапната исплата на јулските пензии

А1он
Министерството за труд и социјална политика известува дека денеска започна етапната исплата на јулските пензии. Пензиите ќе бидат исплатени предвреме и етапно, со цел да
Економија

Пензионерите ќе ги добијат пензиите пред празниците, од понеделник почнува етапната исплата

А1он
Oд понеделник – 26 април почнува етапната исплата на априлските пензии. Министерството за труд и социјална политика информира дека пензиите ќе бидат исплатени предвреме и
Економија

МТСП: Од понеделник почнува етапната исплата на мартовските пензии

А1он
Oд понеделник, 29 март, почнува етапната исплата на мартовските пензии. Министерството за труд и социјална политика информира дека пензиите ќе бидат исплатени предвреме и етапно,