nlb

Економија

НЛБ Банка со нова кредитна линија за поддршка на конкурентноста на правните лица

А1он
НЛБ Банка со Европската банка за обнова и развој (ЕБОР) потпишаа договор за кредитна линија за поддршка на конкурентност на мали и средни претпријатија до
Економија

НЛБ Банка со повик за ажурирање на податоците на клиентите со цел навремена достава на платежните картички

А1он
НЛБ Банка ги повикува клиентите – корисници на домашни платежни картички за финансиска поддршка, со цел точна и навремена достава на картичките, во најкус можен
Економија

НЛБ Банка ги намали каматните стапки на кредитите за правни лица

А1он
Почнувајќи од 08.04.2019 година, НЛБ Банка воведе нови кредитни продукти за правни лица со намалени каматни стапки и поповолни услови. Каматните стапки на новоодобрените кредити
Економија

НЛБ Банка со промотивна кампања и намалени каматни стапки за кредитите за физички лица

А1он
НЛБ Банка во периодот од 11.03.2019 до 31.05.2019 година води промотивна кампања за сите кредити за физички лица. Во рамки на промотивната понуда Банката нуди нови потрошувачки и станбени
Македонија

Запрена истрагата за НЛБ за перење пари

А1он
Директорите на НЛБ банка, Ѓорѓи Јанчевски и Љубе Рајевски, ексминистерот за животна средина Томе Тромбев и поранешниот градоначаник на Битола, Владимир Талески нема да одговараат