kamcev

Македонија

Камчев најави тужба за иницијаторите на кампањата против „Орка Холдинг“

А1он
Извршниот директор на „Орка Холдинг“ Јордан Камчев денеска најави тужба против иницијаторите и реализаторите на кампањата на СДСМ во која се споменуваат и фирми во
Македонија

Владата се нафрли и на медиумите на Камчев

А1он
Владата на Република Македонија, во врска со написот објавен во денешното издание на Дневник, со наслов „На клиниката за гинекологија, стари шпилхозни ги налутија новите