izboren zakonik

Македонија

(ВИДЕО) Алиу: Баравме измена во изборниот законик со цел изедначување на гласот на сите граѓани

А1он
Пратеничката група на ДПА поднесе предлог-закон за измени во изборниот законик со што ќе се дојдеше до ситуација да имаме изедначување на гласот на сите