fon

Македонија

Интервју со ракометарот Гоце Георгиевски: АЕУ – ФОН за мене е избор број 1 затоа што универзитетот ги нуди најсовремените услови за студирање во нашата земја

А1он
Образованието е дел од градењето на карактерот на секој професионален спортист Да си професионален спортист и истовремено да го надградуваш своето образование е значително напорен
Македонија

Професионална ориентација – Клучни фактори при изборот на факултет

А1он
Клучна дилема со која средношколците се соочуваат по завршувањето на средното образование е што и каде понатаму? Професионалната надградба е еден од значајните животни предизвици.
Магазин

АУЕ-ФОН на свечена церемонија ги додели дипломите на студентите од прв и втор циклус на студии

А1он
Американскиот Универзитет на Европа – ФОН, вчера попладне организираше свечено доделување на дипломи за студентите од прв и втор циклус на студии. Околу 300 студенти
Македонија

АУЕ-ФОН со еко-акција „МЛАДИТЕ ЗА ПРИРОДАТА“, за подигнување на свеста за заштита на животната средина

А1он
Американскиот Универзитет на Европа – ФОН денеска организираше еко-акција во Градски Парк во Скопје под слоганот „МЛАДИТЕ ЗА ПРИРОДАТА. CHANGING TOGETHER“, преку која испратија порака
Македонија

Руската инвазија на Украина ќе го забрза пристапот на земјите од Западен Балкан кон НАТО и ЕУ

А1он
Американскиот универзитет на Европа – ФОН денескa за студентите од Факултетот за правни и политички науки и од Факултетот за детективи и безбедност организираше предавање
Македонија

Што добивам од практикантската работа за време на студиите?

А1он
Знаењето пренесено од искусен академски кадар има значајна улога во градењето на професионална кариера на студентите. Кога академското знаење пак, совршено ќе се искомбинира со
Македонија

Next Chapter кампањата на АУЕ-ФОН е вистински избор за секој иден студент

А1он
Американскиот универзитет на Европа–ФОН применува најсовремени образовни програми кои нудат флексибилни и просперитетни студии, ставајќи го студентот секогаш во фокус на интересот. Со новата кампања