akademija

Македонија

Таравари доби поддршка од сите членови на Академијата на Алијанса за Албанците

Орце Костов
Апсолутно мнозинство од членовите на Академијата на Алијансата за Албанците, со изјава за поддршка на д-р Арбен Таравари. Сите 19 членови од последниот состав на
Македонија

Академијата за сајбер безбедност на АУЕ-ФОН станува атрактивна во регионот

А1он
Академијата за сајбер безбедност која што формираше Американскиот универзитет на Европа – ФОН го привлече вниманието и станува атрактивна во регионот. Во рамките на продлабочување