AUE-FON

Македонија

Првиот приватен универзитет АУЕ – ФОН со повеќе од 12.000 алумни

А1он
Американскиот Универзитет на Европа – ФОН вчера попладне организираше свечено доделување на дипломи за студентите од прв и втор циклус на студии. На свечената церемонија,
Македонија

АУЕ – ФОН и ThriveDx со прва генерација експерти за сајбер безбедност во Македонија

А1он
На Американскиот универзитет на Европа – ФОН успешно заврши обуката на првата генерација експерти за сајбер безбедност во Македонија. Обуката за сајбер безбедност, односно Bootcampot
Македонија

АУЕ – ФОН стана дел од Балканската асоцијација на економски универзитети

А1он
Американскиот универзитет на Европа – ФОН стана дел од Балканската асоцијација на економски универзитети која што беше основана во Високата школа за осигурување и финансии
Македонија

Академијата за сајбер безбедност на АУЕ-ФОН станува атрактивна во регионот

А1он
Академијата за сајбер безбедност која што формираше Американскиот универзитет на Европа – ФОН го привлече вниманието и станува атрактивна во регионот. Во рамките на продлабочување