bardovci

Видео Истражувања Македонија

(ВИДЕО) За хаосот во зградата во Аеродром: Не можам да си помогнам ни себеси, а на брат ми му треба медицинска помош

Ана Василевска
Проблемите со браќата Дарко и Томислав, кои ги тероризираат соседите, но и самите се во незавидна ситуација, добро им се познати на надлежните институции. Од
Македонија

Новогодишни градежни активности во Бардовци

А1он
Веднаш по Новогодишните празници, Општина Карпош продолжи со интензивни комунални зафати во населеното место Бардовци. Во оваа месна заедница, во моментов се тампонира ул.„ 2“