vrsnicko nasilstvo

Регион

Врсничко насилство во Србија: Петооделенци сакале да силуваат 11 годишно девојче

А1он
Во училиштето кај Мали Црниќ, Србија, група момчиња на час по физичко се обиделе да силуваат единаесетгодишно девојче. Ја соблекле, ја сликале со мобилни телефони
Економија

Со поддршка од „Макпетрол“ и во Кочани ќе се одржат работилници против врсничко насилство

А1он
Општина Кочани ќе биде дел од општествено одговорната кампања преку која „Макпетрол“ дава придонес во решавањето на проблемот со булингот. Учениците кои посетуваат настава во