stojance

Македонија

(ВИДЕО) Бошкоски: Оваа гарнитура од ВМРО-ДПМНЕ дефинитивно заминува во историјата

А1он
Лидерот на Обединети за Македонија, Љубе Бошкоски од Мечкин камен честитајќи го Илинден порача дека е време да се надмине конфликтноста во општеството и помеѓу
Македонија

Георгиевски, Бошкоски и Ангелов подготвуваат офанзива

А1он
Љубчо Георгиевски, Љубе Бошкоски и Стојанче Ангелов од следната недела почнуваат со интензивна кампања за враќање на старото вмровско членство во нивните редови. Ова тие
Македонија

(ВИДЕО) Ангелов: Повеќе од јасно е дека ВМРО-ДПМНЕ ги организира протестите

А1он
Ние како партија веруваме дека изјавата на Ванхауте за федерализација како можно излезно решение за Република Македонија е дадена со добра намера, но чуствуваме дека
Македонија

(ВИДЕО) Ангелов: Изјавите на Груевски можат да предизвикаат сериозни инциденти

А1он
Неодговорните изјави од страна на Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски можат да предизвикаат сериозни инциденти и последици по безбедноста на Република Македонија. Ги повикуваме сите
Македонија

(ВИДЕО) Ангелов: Пописот е првиот проект доколку освоиме повеќе од 15 пратеници

А1он
Претседателот на Достоинство, Стојанче Ангелов на митингот на Колицијата „ВМРО за Македонија“ во Охрид вети дека доколку коалицијата освои повеќе од 15 пратеници веднаш ќе
Македонија

(ВИДЕО) Ангелов: Војводата, братот и генералот заедно против лопатарот

А1он
Дајте ми пушка берданка и остра сабја дамасклија и кажете кој треба да се среди, но откако ќе почуствувам енергијата која што излегува од сите
Македонија

(ВИДЕО) Конвенција на ВМРО за Македонија: Изворната идеја и луѓе на ВМРО се овде и никаде на друго место

А1он
На промотивната конвенција на коалицијата “ВМРО за Македонија“ од салата на Македонската опера и балет беа упатени пораките до граѓаните да се обединат, да не
Видео Македонија

(ВИДЕО) Ангелов: Мотивирачка плата наместо ликовен уметник за регрутирање на млади во АРМ

А1он
Лидерот на Достоинство, Стојанче Ангелов реагира на обидот на Министерството за одбрана со оглас како што рече за ангажирање на некаков ликовен уметник преку смислена
Видео Македонија

(ВИДЕО) Ангелов: ВМРО-ДПМНЕ и Зијадин Села ги подгреваат меѓуетничките тензии

А1он
Спинувањето на изјавата на претседателот на СДСМ трае веќе неколку дена. ДПМНЕ подгрева меѓуетничка тензија спинувајќи ја изјавата на Заев, но на тој начин, ДПМНЕ