stan

Магазин

Стинг го продава својот стан вреден 56 милиони долари во њујоршката улица на богаташите

А1он
Британскиот рокер Стинг и неговата сопруга Труди Стајлер го продаваат станот во Њујорк Сити, кој се наоѓа на една од најскапите улици, во Централ Парк