patista

Македонија

Состојба на патишта

А1он
Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози АМСМ препорачува прилагодена брзина на движење, почитување на поставената сообраќајна сигнализација и исклучително внимателно управување
Македонија

Состојба на патишта

А1он
Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози. АМСМ препорачува прилагодена брзина на движење, почитување на поставената сообраќајна сигнализација и исклучително внимателно управување
Македонија

Започнува времен режим на сообраќај за тешки товарни возила во викендите и најжешките денови

А1он
Од денеска на македонските патишта започнува да се применува времениот режим на сообраќај во летниот период од 01.07 до 31.08, со кој се забранува движење
Македонија

Состојба на патишта

А1он
СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. ВНИМАТЕЛНО: АМСМ препорачува прилагодена брзина на движење, почитување на поставената сообраќајна сигнализација и исклучително внимателно
Македонија

Состојба на патиштата

А1он
СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. ВНИМАТЕЛНО: АМСМ препорачува прилагодена брзина на движење, почитување на поставената сообраќајна сигнализација и исклучително внимателно
Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози

А1он
Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози, информираа од АМСМ и препорачуваат прилагодена брзина на движење, почитување на поставената сообраќајна сигнализација и исклучително
Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози

А1он
Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Врз основа на препораките на Комисијата за заразни болести, Владата на Република Северна Македонија на 72-ра