otkazi

Свет

Откази во американски медиуми поради лоша економска состојба

А1он
Си-Ен-Ен, Вокс, Вашингтон Пост …оваа зима е одбележана со нова серија отпуштања во американски медиуми, тренд што продолжува во услови на несоодветна економска клима, пренесе
Македонија

Околу 100 работници кои добија отказ од штипска „Баргала“ поднесуваат приговори

А1он
Стоте работници од штипската фабрика за производство на обувки „Баргала“ кои пред четири дена добија отказни решенија поради кршење на работен ред и дисциплина денеска