opstina kisela voda

Македонија

ФЗНХ и Општина Кисела Вода потпишаа Меморандум за соработка

Активна соработка за унапредување на деловното опкружување, благосостојба и просперитет, со приоритет на спроведување на иновативно креативната платформа „Градиме здрава, зелена и безбедна иднина –