nastavnicka

Македонија

ВИДЕО: „Вие сте стока, одма да пренесете дома“, наставничка им се дере на ученици во скопско училиште

А1он
Со навреди, викање и забрани наставничка од скопско основно училиште се обидува да ги научи учениците да не излегуваат од училница. Додека наставничката нервозно им