narodna banka

Економија

Со средства од ЕУ ќе се зајакнува капацитетот на НБРМ

А1он
Зголемување на капацитетот на Народната банка на Република Македонија и нејзино приспособување на европските стандарди, е целта на Проектот за анализа на потребите за пристапување