meloni

Свет

Лидерката на партијата „Браќа на Италија“ со иста реторика како Трамп: „Интересите на мојата држава се први“

А1он
Лидерката на италијанската десничарска партија бара од Европската унија да им надомести на државите членки кои „загубиле“ од самото воведување на валутата Евро. Таа според