makeodnija

Македонија

Заев: Ова е голем историски ден, обезбедивме трајна стабилност за земјата

А1он
Ова е голем, историски ден за сите наши граѓани. Денес, најголемиот безбедносен сојуз на светот, НАТО, ни кажа добредојде. Денес седнавме рамо до рамо со
Македонија

Костадиновски: Две милјарди денари за рурален развој во буџетот за 2015

А1он
Во Предлог буџетот за 2015-та година две милјарди денари ќе бидат наменети за рурален развој на општините,најави Ване Костадиновски, заменик-министер за земјоделство шумарство и водостопанство,