las vegas

Свет

ВИДЕО: Додека куршуми летаа околу него, еден посетител на фестивалот во Лас Вегас стоеше и го пцуеше напаѓачот

А1он
За време на пукањето на фестивалот за кантри музика во Лас Вегас, додека луѓето испаничено бегаа, еден од посетителите застана реши да се спротивстави на
Македонија

Нема загинати и повредени Македонци во Лас Вегас, дежурен телефон +1 102 66 70501

А1он
Согласно досегашните информации од дипломатско-конзуларните претсвавништва низ САД, нема пријави за загинати или повредени граѓани на Република Македонија во нападот во Лас Вегас, информираат од