nensi sinatra

Магазин

Ненси Синатра повика да бидат стрелани членовите на НРА

А1он
Ненси Синатра, ќерка на легендарниот пејач Френк Синатра, предизвика бура од реакции со нејзиниот коментар дека членовите на Американската асоцијација за оружје (НРА) треба да