las vegas

Магазин

ВИДЕО: Доминик Лоригио – човек на кого му е забранет влез во коцкарниците

А1он
Доминик „Дајс Доминејтор“ Лоригио многумина го сметаат за најголем коцкар во светот, додека според други тој е обичен измамник, пишува „Вајс“. Шеесет и тригодишниот коцкар