krzalovski

Македонија

Кржалоски: На пола милион граѓани им било побарано мито, само четири судски пресуди се однесуваат на поткуп

А1он
Корупцијата претставува најголем проблем во државата, на секој трети граѓанин му било побарано мито, додека секој четврти дал, што не одговора на состојата со справување
Економија

(ВИДЕО) Кржаловски: Со ребалансот на буџетот СДСМ крати седум милиони евра наменети за младите

А1он
СДСМ во изминативе 2 години во кои е на власт докажа дека воопшто не се грижи за младите во Македонија. Ниту едно од ветувањата не
Македонија

(ВИДЕО) Кржалоски: СДСМ си поигра со достоинството и животот на студентите

Претседателот на Унија на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ, Лука Кржаловски, изјави дека на страна 125 од програмата на СДСМ на предвремените парламентарни избори во 2016
Видео Македонија

(ВИДЕО) Кржаловски: Можно е Груевски да си поднесе оставка уште пред вториот изборен круг

А1он
Извршниот директор на „Македонскиот центар за меѓународна соработка“, Александар Кржаловски, смета дека падот на гласовите на ВМРО-ДПМНЕ се должи на иницијативата за реформи во партијата